top of page
Ervaringen van anderen

'Vanaf het 1e gesprek was er een duidelijke klik voor mij. Hierdoor was er gelijk vertrouwen en waren de gesprekken gelijk goed. Alle gesprekken waren met warmte, humor en 100% op mij gericht. Ik voel me anders, ik denk anders en ik ben in staat dingen in een ander perspectief te zien. Ik kan tevens een aantal zaken onder ogen zien die ik een lange tijd niet heb willen zien.’ Johan (46)

 

‘Suus heeft een erg warme, open en oprechte manier van communiceren, waardoor je vertrouwen krijgt in de relatie en je kwetsbaar durft op te stellen. Dit helpt om tot de kern van je doel te komen en kan je door middel van de oefeningen en modellen tijdens de coaching sessies jezelf ontwikkelen, verbeteren en samen de successen vieren.’ Hannah (31)

 

'Je kracht is echt je enthousiasme en dat je mensen op hun gemak kan laten voelen, waardoor je het beste uit de mens haalt!' Karen (47)


 

'Verrassend en verhelderend coachingstraject.
De warme en persoonlijke coachingstijl van Suus heeft mij de juiste inzichten en middelen gegeven om mijn doel te behalen en te blijven behalen in de toekomst.' Anne (26)

'Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Het was duidelijk uitgelegd, compleet en leuk om te doen. Suzanne heeft een positieve, enthousiaste manier van werken en is erg persoonlijk in de omgang. Bovendien werd ik genoeg uitgedaagd en zijn we samen tot duidelijke vervolgstappen gekomen.' Stephanie (26)

bottom of page