top of page
Voor bedrijven

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen, goed in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan?
Hoe laat je zien dat je als bedrijf écht om de P van People geeft, wetende dat er door de drukke agenda’s weinig tijd
voor persoonlijke begeleiding is? 

 

Want helaas gaan er veel goede mensen weg omdat ze toe niet meer uitgedaagd worden, aangeven dat ze te weinig begeleiding krijgen, te veel stress ervaren, het teamgevoel missen of omdat het niet lekker loopt met hun manager. Starters die door de stress ziek uitvallen. Ik vind dit zonde! Want hier had coaching zo goed bij kunnen helpen. Een coach heeft volledige aandacht voor iemands persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan het fijn om over dingen te praten, die je liever niet aan je manager of HR vertelt. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die coaching aanbieden. Ook voor degenen waar het goed mee gaat. Om te zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen.

 

Omdat ik zelf uit het bedrijfsleven kom, begrijp ik heel goed waar iemand tegenaan kan lopen. Ik ben heel blij dat ik nu als coach daarbij kan helpen. Bijvoorbeeld door starters vaardigheden te leren, leidinggevenden te helpen bij hun nieuwe rol of een sparringpartner te zijn voor ervaren managers. Juist omdat er op dat level vaak weinig collega’s zijn om te praten waar zíj tegenaan lopen. 

 Naast 1op1 coaching, bied ik DISC & Drijfveren analyses aan en geef ik DISC trainingen aan teams.
Kijk voor meer informatie hieronder of stuur me een mailtje:

bottom of page