top of page
Over mij
Suus Coaching 030a Marit van den Berg Ph

Ik ben Suzanne, al noemt iedereen mij eigenlijk Suus. Ik help mensen graag op een positieve en praktische manier vooruit!
 

Na mijn studie Bedrijfskunde in Groningen, heb ik bijna 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt binnen verschillende marketing en sales functies. Daar lag mijn interesse eigenlijk altijd al meer bij mensen dan bij cijfers. Het inleven in de consument, de retailer, de persoonlijke begeleiding van collega's en het dolgraag zélf die training willen geven. Vandaar dat de switch naar coaching als 'thuiskomen' voelde. Het is heel fijn om door mijn achtergrond echt te kunnen snappen waar iemand tegenaan loopt op zijn werk. En nu vanuit mijn rol als coach iemand daarbij te kunnen helpen. 

Mijn manier van coachen kenmerkt zich als warm, positief en praktisch. Ik vind een persoonlijke sfeer belangrijk waarin iemand zich op z'n gemak voelt en waar ook gewoon gelachen kan worden. Tijdens de gesprekken zet ik regelmatig oefeningen in om nieuwe inzichten en vervolgens concrete handvatten te geven.
 

Mijn coachingsopleiding heb ik gevolgd bij NONONS in Amsterdam. Daarnaast ben ik DISC en Drijfveren gecertificeerd en werk ik met veel plezier als freelance trainer. 

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page